Протест в Страсбург организират български превозвачи на 27 март, когато

...
Протест в Страсбург организират български превозвачи на 27 март, когато
Коментари Харесай

Превозвачи: Ако пакетът „Макрон“ бъде приет, 90% от българските фирми ще изчезнат


Протест в Страсбург провеждат български превозвачи на 27 март, когато Европейският парламент ще дебатира пакета "Макрон ".

"Това е единственото нещо, което можем да създадем като отрасъл. За страдание, ясно е на всички, че става въпрос за политическо решение, което ние не можем да вземем и по тази причина ще се опитаме да повлияем на това решение с всички вероятни средства ", съобщи в Пловдив Ангел Траков, ръководител на Съюза на интернационалните превозвачи.

"Тъй като времето до тогава е малко за образуване на повече хора, за Страсбург ще пътуват към 200 представители на българските превозвачи с един аероплан ", изясни още Траков.

"Доволен съм от част от българските евродепутати. Ангел Джамбазки, Андрей Новаков и Петър Курумбашев направиха доста за битката против този пакет, само че къде бяха другите ни представители в Екологичен потенциал ", разяснява с неразбиране и отвращение ръководителят на Съюза на интернационалните превозвачи. По думите му, доста от евродепутатите, дали своят вот пакета "Макрон ", не са осведомени в елементи с казуса на превозвачите и тъкмо в това е трябвало да се изрази работата на българските евродепутати.-->

"Ако се стигне до гласуването на този пакет, ударът върху сектора ще е доста тежък. При подобен сюжет 90% от компаниите, които членуват в Съюза на интернационалните превозвачи, са "застрашени от изгубване ". Финансовите наказания, планувани в текстовете на пакета, са толкоз огромни, че дребните компании няма да могат да ги заплащат ", безапелационен е Ангел Траков.

В момента в Европа санкциите стартират от 2000 и доближават до 15 000 евро. "За нас, а и освен, това са големи суми. Свидетели сме от години наред по какъв начин държавните институции на богатите страни си пълнят бюджетите с безумни наказания ", добави още той.

В Страсбург българските превозвачи ще бъдат подкрепени от сътрудниците им от Латвия, Литва, Румъния, Унгария и Полша./Дарик
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР