Протест в столична детска градина заради липса на достатъчно пространство,

...
Протест в столична детска градина заради липса на достатъчно пространство,
Коментари Харесай

Протест в детска градина: Деца се обучават и хранят в салони по музика и физическо

Протест в столична детска градина поради липса на задоволително пространство, в което да се образоват и да играят децата.

Родители са недоволни, че поради ремонт в групите има деца над потенциала на пространствата, а 90 деца са настанени в салоните за музика и физическо.
Защо яслена група е настанена в апартамент, вместо в чисто нова постройка В постройката, издигната преди пет години, от близо две години има влага и плесен
Според родителите повече от 170 деца от 124 ЦДГ " Бърборино " са настанени в помещение за 65 деца. Там има и група с деца с диабет.

Родителите описаха още, че децата спят на матраци на пода, седят на възглавници още веднъж на пода.
30 деца пътуват по мрачно, с цел да вървят на детска градина Досегашната постройка в село Черни връх е потърпевша при наводнението в Бургаско
Директорката на детската градина Теменужка Димитрова съобщи, че за всяко дете има легло. Заради ремонта децата са разпределени в четири групи.

Според ръководителя на родителското настоятелство казусът се преекспонира. Той не отхвърли, че децата са в по-големи групи, само че по думите му те се усещат удобно. Родителите обаче възразиха и не се съгласиха с това изказване. Те упорстват казусът да бъде решен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР