Протест срещу управлението на България бе организиран за шеста поредна

...
Протест срещу управлението на България бе организиран за шеста поредна
Коментари Харесай

Протести в Русе и Ловеч

Протест против ръководството на България бе проведен за шеста поредна вечер в центъра на Русе.

"Протестирам от събота. Днес ми е пети ден. Ние доста закъсняхме. Срам ме е, тъй като през всичките тези години нищо не направихме за тази страна. Аз съм на 60 години и не виждам страната да се оправя. Става все по-зле. Няма нещо, което да ме радва. Промяната би трябвало да е сериозна, с цел да може да тръгнем напред ", сподели Светлозар Цонев - един от участниците в митинга.

Седми ден на митинги в София

Протестиращите издигнаха транспаранти с надписи - "Не ни пука за партии! Искаме персони! ", "Не сме платени! Мразим ви гратис! ", "Няма да емигрирам - тръгвате се вие ", като скандираха "Оставка! " и "Мафия! ". Недоволството продължи с шествие по централната пешеходна улица в града.

За трети следващ ден и пред постройката на Община Ловеч се събраха протестиращи против държавното управление.

"Протестираме срещу последните дейности на държавното управление и срещу корупцията, която е от доста време насам. Искаме промени в Конституцията, оставката на основния прокурор, на Бойко Борисов, Владислав Горанов, както и правораздаване и следствие на всички публични поръчки, на Ахмед Доган, Делян Пеевски и всички забъркани служители на реда, магистрати и прокурори в системата ", съобщи Джелал Моллов, един от протестиращите на площада, огромна част от които бяха младежи.

Те изявиха предпочитание във всеки град да се види, че има национална мощ. "Искаме обикновено ръководство. Алтернативата е в младежите и самодейността на всички българи. Искаме да махнем мафията от ръководството на страната. Много години търпяхме ", показаха още жителите, пристигнали да изразят недоволството си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР