Протест срещу противоепидемичните мерки и зеления сертификат организираха днес от

...
Протест срещу противоепидемичните мерки и зеления сертификат организираха днес от
Коментари Харесай

Вижте протеста на Възраждане отвисоко

Протест против противоепидемичните ограничения и зеления документ проведоха през днешния ден от партия " Възраждане ".

Протестът, който стартира в 12:00 часа пред постройката на българския парламент, е ограден от полицейски кордон – както в пространството към паметника на Цар Александър II, по този начин и към постройката на Народното събрание. Протестиращите против зеления документ обаче пробиха полицейския кордон и се пробват да нахлуят в постройката на Народното събрание.

Множество пъти, в това число от трибуната на Народното събрание, днешното деяние на партията беше определяно и заявявано като " гражданска война " от партийния водач Костадин Костадинов. Чухме, още веднъж от парламентарната естрада, още по какъв начин стачкуващите ще нахлуят в постройката на законодателния орган на Република България.

На площада има хора от цялата страна, част от тях бяха проведено докарани в столицата с рейсове. Звучи национална музика.

Към момента поставеният под карантина водач на " Възраждане " Костадин Костадинов взе участие в митинга онлайн поради карантина.

В идващите фрагменти, предоставени на ФАКТИ от Марио Русинов, можете да видите демонстрацията отвисоко. Снимките са направени с дрон.
Снимка: Марио Русинов  Вижте митинга на

Снимка: Марио Русинов  Вижте митинга на

Снимка: Марио Русинов  Вижте митинга на

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР