Протест срещу насилието на животни ще се проведе във Варна,

...
Протест срещу насилието на животни ще се проведе във Варна,
Коментари Харесай

Варненци излизат на протест

Протест против насилието на животни ще се организира във Варна, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ". Протестът ще се организира тази неделя, 15.01. от 15.00 часа на пл. " Независимост " пред Съдебна палата - Варна. От Фондация " Лъки Хънт " оповестиха, че ще поддържат Националния протест против насилието над животни и против неналичието на настоящи институции, които да изискват оптимални присъди.

" Насилието, в което живеем, ни трансформира в съучастници, в случай че не заявим изрично и ясно своята позиция. Ние сме срещу убийците и насилниците на животни и не желаем да сме част от сходно общество и среда. Не желаеме да сме част от обществото без морал и недействащи закони.

Всеки ден ние и децата ни сме очевидци на експанзия и свирепост. Всяко принуждение рефлектира.

Това е пагубно за всички нас и като хора. Нека изразим нашия глас в отбрана на хуманността. Нека изразим нашето противоречие да сме постоянно от страната на жертвите. Нека защитим правото на живот!

Бездомните животни са единствено част от средата на свирепост и безхаберие, в която живеем, само че те страдат най-вече, тъй като няма по какъв начин да се защитят.

Ние от Лъки Хънт изрично сме се декларирали своята позиция през годините.

Ще я заявим и в този момент, в неделя.

Нека всички кажем: Не на жестокостта над беззащитните. Не на убийците и насилниците на животни! ", разясниха още от " Лъки Хънт ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР