Протест се провежда под прозорците на властта в центъра на

...
Протест се провежда под прозорците на властта в центъра на
Коментари Харесай

Кирил Петков отиде на протеста на „Възраждане“ срещу зеления сертификат

Протест се организира под прозорците на властта в центъра на София. Демонстрацията е проведена от Политическа партия „ Възраждане “ и е против зеления документ. 

Министър-председателят Кирил Петков отиде при стачкуващите и даже взе микрофона от спонтанната естрада пред постройката на Народното събрание. 

Минути по-рано Петков разгласи, че отива пешком при протестиращите, с цел да се срещне с тях и да чуе настояванията им. " Аз от митинги не се тормозя, в противен случай – аз съм бил на доста митинги ", съобщи той. 

Блокирано е придвижването в региона на " триъгълника на властта " - сред постройките на Парламента, на Министерския съвет и на Президентството. 

Демонстрацията се организира под мотото " Искам естествен живот! ". 

Полицейското наличие в региона е засилено, сложени са заграждения към постройката на Народното събрание. 

Припомняме, че преди ръководещите оповестиха поетапно облекчение на Коронавирус ограниченията у нас и отпадане на зеления документ. Още от на следващия ден се облекчават част от изискванията за използването му. Въпреки това от " Възраждане " оповестиха, че плануваният им митинг ще се организира. 

По-рано денем ръководителят на партията Костадин Костадинов написа във Facebook профила си: " Днес отивам пред Министерския съвет, с цел да защитя правото на заслужен и естествен живот - както за мен, по този начин и за всички българи. Никой и нищо няма да ме откаже да се боря за свободата си, и ще се боря, до момента в който победя ". 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР