Протест се организира в сряда пред Министерство на туризма с

...
Протест се организира в сряда пред Министерство на туризма с
Коментари Харесай

Нудисти на протест в София, искат си плаж `Делфин`

Протест се провежда в сряда пред Министерство на туризма с искане да бъде освободен плаж " Делфин " в Ахтопол от наемателя и да бъдат оставени нудистите на мира. 

Плажът е прочут с това, че се посещава основно от нудисти, само че наемателят това лято сътвори проблеми на плажуващите, като ги снима с камери, а няколко туристи даже бяха санкционирани по тази причина, че се разхождат голи.

Протестът на нудисти и къмпингари се провежда във Facebook и е плануван за сряда в 17.30 часа.

" Каним всички съпричастни към проблемите на плаж " Делфин " да потвърдим желанието ни да бъдат спрени закононарушенията на наемателя компания " Тйва Интернешанъл " ЕООД, да бъде спряно ограничението на гражданските ни права и свободи и да бъдат спрени своеволията и безхаберието на Министерството на туризма. Да потвърдим настояванията ни да бъде преустановен контракта за наем и " Делфин " да бъде разгласен за плаж за природосъобразен туризъм. Нека всеки от нас донесе писма в транспарантни бутилки с текст " Върнете плаж " Делфин " на хората! " и " Плаж " Делфин " - плаж за природосъобразен туризъм! ", които да оставим пред Министерството на туризма. Удовлетворяването на настояванията ни са единствения метод да се спре потъпкването на гражданските ни права и да се предотврати доунищожаването на природата в този непосредствен до сърцата ни дребен плаж в парк Странджа. След това искащите могат да се причислят към оповестения митинг от 18.30 ч. - Закони против жителите и природата - Няма да стане!

" Нудизмът не е закононарушение, да спасим плаж делфин в Ахтопол " е мотото на символичния митинг. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР