Протест пред палата на медийния гуру на градската десница Иво

...
Протест пред палата на медийния гуру на градската десница Иво
Коментари Харесай

Бареков пита Прокопиев как е завзел Буджака

Протест пред палата на медийния гуру на градската десница Иво Прокопиев в местността Буджака край Созопол провежда някогашният евродепутат Николай Бареков, водач на организацията „ Антикорупционен фронт “. Пищният парцел над скалите стопира достъпа до морския бряг и забележителната околност Райския залив. Протестът ще премине под надпис „ Върнете Буджака на хората “.

ВИЖ ОЩЕ: Ето по какъв начин Прокопиев гази закона на Буджака

Подсъдимият Прокопиев да каже по какъв начин е завзел за жълти стотинки - на цена сред 50 ст. и левче на квадрат, скалите на „ Германката “ на Буджака, зове Бареков. В профила си в обществените мрежи той приканва към митинга да се причислят Христо Иванов и Ивайло Мирчев, които бяха уредници на акцията в парк „ Росенец “. „ Поканвам публично и героите от Росенец Христо Иванов и Иво Мирчев! Нека потвърдят, че нямат зависимости от мутри и олигарси! “, уточни някогашният евродепутат и добави: Ще попитам Христо Иванов за какво, откакто пожънаха подобен триумф на Росенец, се прави на ударен за Буджака„. Преди дни журналистът сподели фотоси и видео по какъв начин парцелът на тартора на кръга „ Капитал ” блокира достъпа до морето.

ВИЖ ОЩЕ: Хр. Иванов си глътна езика при въпрос за Буджака

Преди няколко дни самият Христо Иванов си глътна езика, когато кореспондентка на „ Скат ” го попита по кое време ще направи и на Буджака акция като в „ Росенец ”. Сламеният политик взе да пелтечи, че не знаел за проблема.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР