Протест пред общината в Самоков. Близки и приятели на 20-годишния

...
Протест пред общината в Самоков. Близки и приятели на 20-годишния
Коментари Харесай

Протест в Самоков заради младеж, убит от кола край Боровец

Протест пред общината в Самоков. Близки и другари на 20-годишния Димитър, погубен на пътя за Боровец, упорстват за правдивост.

Трагедията се е разиграла преди към 1 месец на входа на Боровец. Младежът е затрит от кола, до момента в който се е прибирал от дискотека. По-късно умира в болница.

По случая е формирано следствие за причиняване на гибел по несъобразителност, само че към този момент месец упрекнат няма. Родителите на убития Димитър Дойнов имат подозрения, че виновният водач може да избегне правораздаването и по тази причина излизат на митинг, оповестява Нова тв.

Свидетел на нещастието става другар на Димитър. Кристиян споделя, че във съдбовната нощ се обадил на майка си да ги прибере от дискотека и постепенно тръгнали край пътя, до момента в който тя пристигна.

Край табелата за Боровец Кристиян чува кола, вижда фарове и приятелят му е бутнат. От колата слязъл мъж и споделил на Кристиян да се приближи. Младежът обаче се изплашил и избягал в гората. Той е открит 2 часа по-късно в потрес.

По случая има обвинен. Екип на NOVA опита да се свърже с него, само че без триумф. Един от пасажерите в колата описа, че незабавно след удара водачът, за който се допуска, че е бил Иван Виденов, е избягал, тъй като е бил в потрес. Първоначално за 24 часа са били арестувани трима души. По неофициална информация водачът е карал след приложимост на алкохол.

От прокуратурата обявиха за NOVA, че са разпитани 26 очевидци. Четирима от тях са разпитани пред съда. Извършен е оглед на местопроизшествието и различаване на лица. Иззети са доста материални доказателства.

Направена е информация за съдимост на лидера на автомобила. Шофьорът е бил оправдан по право. Това значи, че преди този момент е осъждан. Въз основа на събраните доказателства ще бъде изработен разбор и преценка и по-късно вероятно причинителят ще бъде измамен под отговорност.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР