Протест, организиран от партия Възраждане“ пред Народното събрание, стартира малко

...
Протест, организиран от партия Възраждане“ пред Народното събрание, стартира малко
Коментари Харесай

Многолюден протест пред парламента на ПП „Възраждане“

Протест, проведен от партия „ Възраждане “ пред Народното събрание, започва малко преди обяд. Официалната изтъкната причина е наредбата за касовите апарати (т.нар. Наредба Н-18), само че говорещ на митинга сподели, че е и за още доста други неща.
Площадът на жълтите павета пред постройката на Народното събрание е много цялостен. Основните изявления бяха ориентирани към Наредба Н-18, тъй като лимитира дребния ресторантьорски и хотелиерски бизнес. Чуха се крясъци и претенции за оставките на финансовия министър Владислав Горанов и на държавното управление като цяло. „ Искам си децата! Искам си водата! Искам си живота “, викаха протестиращи.
Всичко това става факт, откакто нощес беше публично оповестено, че влизането в действие на наредбата се отсрочва с половин година. Появи се и информация, че готвеният митинг от Хoтeлиeритe и рecтoрaнтьoритe в лицeтo нa Бългaрcкaтa acoциaция нa зaвeдeниятa (БAЗ), Cдружeниe нa зaвeдeниятa в Бългaрия (CЗБ), Бългaрcкaтa хoтeлиeрcкa и рecтoрaнтьoрcкa acoциaция (БХРA) за  днес, 29 януари, се анулира.
Припомняме, че единствено преди два дни предходният митинг на " Възраждане " ескалира и имаше конфликти с полицията. Стигна се до приложимост на сълзотворен газ, пострадаха служители на реда, имаше и арести, както и обвинявания в полицейско принуждение.
Припомнете си гледната точка на потърпевшите служители на реда в този материал!
Припомнете си гледната точка на Възраждане в този материал!
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР