Протест на гръцките фермери ще блокира граничен пункт „Кулата”. Очаква

...
Протест на гръцките фермери ще блокира граничен пункт „Кулата”. Очаква
Коментари Харесай

Протест на гръцките фермери ще блокира ГКПП „Кулата”

Протест на гръцките фермери ще блокира граничен пункт „ Кулата”. Очаква се това да стане след 14.00 ч., за когато е оповестено и тяхното шествие. Недоволството им е поради съглашението за името на Македония, което се разисква в гръцкия парламент.

Самите дебатите сред гръцките депутати по Договора от Преспа за името на Македония би трябвало да приключат по-късно. Много евентуално е още късно вечерта пътят на югозападната ни съседка към евроатлантическите структури да бъде дефинитивно открит.
Парламентът в Гърция стартира разискването на Договора от Преспа Въпреки опитите на опозицията да осуети гласуването, се чака договорът да бъде утвърден
Преди да влезе в действие, съглашението сред министър председателите Алексис Ципрас и Зоран Заев би трябвало да бъде утвърдено от гръцките депутати. Въпреки опитите на опозицията да осуети гласуването с процедурни хватки, договорът най-вероятно ще бъде гласуван. Текстът има поддръжката на нужния брой депутати от ръководещата и още няколко по-малки партии.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР