Протеже на Биляна Йотовска се намърда в Мастършеф с най-обикновени

...
Протеже на Биляна Йотовска се намърда в Мастършеф с най-обикновени
Коментари Харесай

Протеже на Биляна Йотовска се натика в Мастършеф с обикновени мъфини

Протеже на Биляна Йотовска се намърда в „ Мастършеф ” с най-обикновени мъфини , които всяка приблизително статистическа стопанка прави на конвейер, видя HotArena.

Фенове на шоуто са потресени по какъв начин еротичната моделка и танцьорка Кристина Казакова получи престилка като една от най-хубавите занимание готвачки в страната, без значение от орловите си нокти и прекомерно противоречивите качества на десерта, който сервира на журито.

Единствено началник Андре Токев бе задоволително почтен и прям с кандидат-мастършефката, с цел да ѝ каже, че мъфините ѝ просто не стават за сходно съревнование. Изкусителната брюнетка се появи пред журито още в първия епизод на кулинарното предаване в понеделник вечерта. И сподели обичаните на множеството почитатели на здравословното хранене кексчета с фурми и брашно от лимец. Подобни десерти в последно време се бъркат в съвсем всяка българска кухня, в която шетат домакини под 40-годишна възраст, тъй като с изключение на съвременни, са и извънредно лесни за подготвяне. Никоя от въпросните дами обаче не се е сетила да ги занесе на Петър Михалчев и Силвена Роу, с цел да им вземе акъла и да влезе в „ Мастършеф ”. Защото надали това би било допустимо, в случай че въпросната стопанка не е еротична моделка и танцьорка.

А гордата притежателка на бяла престилка от „ Мастършеф ” е сваляла облекла и задръжки за фотосесии в някои от най-популярните мъжки списания в страната. „ Уикенд ” съзнателно икономисва въпросните фрагменти на читателите си, само че разгласява задоволително други, които дават ясна визия тъкмо с какво се занимава госпожа Казакова.

Тя е първата носителка на купата „ Най-хубаво дупе ” в България , която след локалния конкурс завоюва и международния, извършен през 2007 година Именно по тази причина по това време пресата я назова Мис Дупе. Пред камерите на „ Мастършеф ” госпожата разгласи, че състезанието в действителност не е бил за дупе, а за „ най-хубаво тяло в света ”. Но това не е правилно.

Въпросният конкурс бе проведен от известна марка долни дрехи и имаше за цел да разпространява компанията. Той класираше точно дупетата на участниците в категория „ Мъже ” и „ Жени ”, тъй като въпросната марка създава главно долни гащи – бикини, боксерки и прашки. Участниците в състезанието трябваше да дефилират, покрити точно с тези текстилни продукти, с цел да ги популяризират. Наградата за спечелилите бе 10 000 евро, рекламен контракт и застраховка на задните елементи.

И до през днешния ден в интернет могат да се открият задоволително доказателства, че Кристина е печелила точно този конкурс, а не съревнование за „ най-красиво тяло ”. По това време тя е единствено на 19 години. На идната година същия конкурс в България печели Биляна Йотовска, която обаче не съумява да се показа толкоз сполучливо и на международното съревнование. Затова пък прави своя танцова стратегия по нощните клубове и предлага на Криси да се включи в нея.

В рамките на шоуто кандидатката за купата „ Най-добър занимание готвач в България ” се вихри съвсем гола из заведения в страната и чужбина. Междувременно съумява да се омъжи и да роди наследник, който към днешна дата е 7-годишен. Днес Йотовска е сполучлива бизнесдама, която постоянно гостува в „ Мастършеф ”, с цел да демонстрира личните си здравословни предписания. А Криси явно се пробва да ги подготвя.

Какво накара Петър Михалчев и Силвена Роу да я одобрят за шоуто, е мистерия. Самите те признаха, че мъфините на танцьорката не са нищо изключително. Феновете на формата пък са втрещени от орловите нокти на Кристина, които са неразрешени във всяка естествена кухня, тъй като са нехигиенични.

„ Абсурдно е в подобен формат – с мъфини. И цялото това пиполене с ръце е призрачен сън ”, е мнението на зрителка, споделено на формалната фейсбук страница на шоуто. „ Оставаше единствено най-после да си оближе пръстите ”, разяснява друга. „ Моята снаха прави такива мъфини на 10-месечния ни внук за закуска... Мноооого по-качествени! Но за „ Мастършеф ”! За ноктите въобще няма да разясня! ”, е друго мнение от страницата на предаването. Зрителите чакат от Кристина да отпадне още в идващия стадий на надпреварата , а от журито – да не прави други сходни гафове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР