Просякинята Ирина Мелкомова е спасила от куршумите на касапина-джихадист около

...
Просякинята Ирина Мелкомова е спасила от куршумите на касапина-джихадист около
Коментари Харесай

Светица! Просякиня закрила с тялото си от куршумите на джихадиста Халил десетки бременни и деца в църквата в Дагестан

Просякинята Ирина Мелкомова е избавила от патроните на касапина-джихадист към 50 богомолци в православната черква в Кизляр, Дагестан. Това оповестява в понеделник, 19 февруари, " Комсомольская истина ", като се базира на настоятелят на храма отец Павел Каликин.

Той споделя, че Мелкомова постоянно седяла на скамейка край храма и просела. Тя непрекъснато се усмихвала, прекръствала и благославяла минувачите, по тази причина всички я считали за блажена и ѝ помагали с пари и артикули.

В деня на стрелбата тя, както нормално, била край църквата и когато видяла терориста си хвърлила върху него. " Тя крещеше неистово и го удряше с чантата си. Той стреля един път в гърдите ѝ, след това още веднъж ", споделя отец Каликин.

Когато дамата паднала мъртва вниманието на джихадиста било привлечено от казака Сергей Пресников. " Брадат, с шапка и двуцевка той вървеше към храма, стреляше и крещеше: " Аллах Акбар, в този момент ще ви колим, съветски свини! " Когато видях, че се цели още веднъж в дамите му креснах: " Стреляй по мен, страхливецо! Или единствено с дами и деца имаш кураж да воюваш! Той чу, обърна се към мен, стреля два пъти, само че не ме уцели ", споделя Пресняков.

Благодарение на Мелкомова и Пресников, свещеникът съумял да затвори вратите на църквата, където останали десетки бременни дами и деца и по този начин те били избавени.

Докато джихадистът се разправял с просякинята и казака, служителите на реда и командосите съумели да го обкръжат и го ликвидирали.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР