Простреляният полицай в столичния кв. "Илинден" вече е контактен и

...
Простреляният полицай в столичния кв. "Илинден" вече е контактен и
Коментари Харесай

Простреляният в София полицай вече е контактен


Простреляният служител на реда в столичния кв. "Илинден " към този момент е контактен и отвън заплаха за живота. Това оповестиха пред bTV негови сътрудници, които тази заран са го посетили в "Пирогов ".

21-годишният юноша, създал изстрела, не е регистриран като психологично болен у нас. Това удостовери шефът на Трето районно ръководство в столицата комисар Дойчин Дойчинов. Според него екипите на място са работили безусловно съответно.

Дойчинов посочи, че против 21-годишния мъж се води досъдебно произвеждане за опит за ликвидиране. Тепърва съдебномедицинска експертиза ще открива дали той може да носи наказателна отговорност.

Директорът на Трето районно управление (на МВР) сподели още, че не би свързал вчерашния случай с този в Лясковец, когато психологично болен умъртви служител на реда, защото в Лясковец е имало информация за психологичното положение на мъжа и също, че се е барикадирал. Майката на младежа, прострелял през вчерашния ден служител на реда, не е дала информация, че е въоръжен.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР