Простреляният Юлиян Мирчев-Видрата е бивш собственик на заложна къща във

...
Простреляният Юлиян Мирчев-Видрата е бивш собственик на заложна къща във
Коментари Харесай

Горещи разкрития за покушението срещу Видрата! Куршумите били за баджанака му Лорито! "Гръмнаха ме", проплакал бизнесменът

Простреляният Юлиян Мирчев-Видрата е някогашен притежател на заложна къща във Велико Търново, научи БЛИЦ.

Какво медията ни писа екшънът се разиграл към 23,00 часа във вторник пред жилищен блок на ул. „ Бузлуджа “ 24 в остарялата столица. В злощастната вечер Юлиян Мирчев-Видрата бил на посетители на баджанака си Илиян Хаджитолев-Лорито. На излизане от вкъщи му, стрелците, които са се спотайвали в тъмното в региона на остарялата болница, разкрили огън. Видрата бил прострелян като три патрона се забили в краката му. Пострадалият бил откаран в регионалната болница с три огнестрелни рани и настанен в хирургичното поделение. Още същата нощ е бил опериран.

„ Раните са обработени, пациентът е в устойчиво положение. В момента му се вършат проучвания. Ще бъде подложен на ядрено-магнитен резонанс. Дали ще се наложи някаква специфична терапия, ще се реши от резултатите от скенера “, разяснява пред „ Труд “ шефът на хирургичното поделение доктор Николен Стойнов, който персонално е направил операциите. Пред болничната стая на Видрата е била сложена защита от негови гардове и от полицията.

Криминалисти от Велико Търново работят по разкриването на причинителите. Според проверяващи, стрелбата е била за заплашване. Предполага се обаче, че патроните са били за Лорито, само че в тъмното причинителите са простреляли простъпка Видрата.

Юлиян Мирчев бе притежател на заложна къща „ Марибу “ наоколо до Интерхотела във Велико Търново, а съучастник му бе Иван Прокопиев, по-известен като Изгорелия. Преди към 2 години обаче банкрутирали и заложната къща прекратила активност. Напоследък Мирчев живеел във великотърновското село Самоводене. Според една от версиите, в злощастната вечер Видрата бил самичък в дома на Лорито. Неочаквано на вратата се позвънило. Когато Мирчев отворил, против него се изправил чужд мъж, който стрелял и след секунди избягал.

Потърпевшият позвънил на баджанака си по телефона и споделил: „ Гръмнаха ме! Звъни на телефон 112 “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР