Простреляната красавица Симона Тодорова все ще се бори, за да

...
Простреляната красавица Симона Тодорова все ще се бори, за да
Коментари Харесай

Симона не може да говори, удължават разследването за убийството на хазартния бос

Простреляната хубавица Симона Тодорова все ще се бори, с цел да възвърне говора си. Младата жена има усложнения с произнасянето на думи, откакто патрон минава през мозъка й , оповестява " България през днешния ден ". Именно това не разрешава на проверяващите да разпитат русокоската, поради която охранителят Михаил Станчев хвана патлака и потегли да убива.

Инцидентът потопи в кръв улицата пред апарт хотел " Сън вилидж " в Слънчев бряг. Именно там Михаил причаква хубавицата. Девойката, родом от Дряново, живее в хотелска стая, обезпечена от новия й началник - хазартния необут Коста Николов-Миджурина. Тя стартира работа при него в казино малко преди вендетата на Михаил.

Както  Флагман.бг  пръв заяви, във съдбовната вечер Миджурина чака дружно със свои другари Симона, с цел да я заведе на ресторант. Мерцедесът на предприемача стоял на спешни пред „ Сън Вилидж ” към 20 минути, защото чакали Симона да се подготви. Красавицата обаче се забавила, тъй като се карала с полуделия от ревнивост Михаил. Станчев се появил изведнъж пред апарт хотела, отворил вратата на немското возило и стрелял в главата на хазартния необут. След това се обърнал, опрял дулото на револвера в слепоочието на обичаната си и дръпнал спусъка още един път.

В момента Михаил Станчев е в ареста в Бургас. Той и юристът му Красимир Кацарски нямат желание да желаят по-лека мярка, тъй като Станчев се опасява от вендета.

" Няма смисъл да желаеме по-лека мярка, тъй като ще ни откажат. Към момента следствието е удължено с 4 месеца, тъй като има още доста работа по случая. Назначени са над 10 разнообразни експертизи " , разкрива юристът на стрелеца.

Той и клиентът му считат да признаят виновност, с цел да се опитат да облекчат присъдата на Михаил. За убийството на Миджурина и опита за ликвидиране на Симона ямболията може да отнесе пожизнен затвор. Ако се одобряват самопризнанията му, присъдата може да падне под 20 години, разясняват адвокати.

" Особено в случай че се потвърди, че е в положение на афект, за какъвто споделя самият Михаил " , счита юристът му.   " Пистолетът е негов, законно притежаван. Самият той няма съществени здравословни недоволства и проблеми. Но в действителност не помни момента, в който е стрелял. Казва, че е изгубил визия за заобикалящия го свят " , акцентира бранителят.

Според близки до Станчев има друга причина, заради която не желае да излезе на независимост. В ареста е получил опасност за живота си от другари на убития Николов.

" Миджурина е сериозен човек, има близки приятели и доближени, които желаят да отмъщават " , разкрива родственик на стрелеца.

Заедно с Николов по време на разстрела са негови близки фамилни другари от Сливен. Мъж и жена, които са очевидци на кървавата вендета и съществени очевидци на прокуратурата.

Както  Флагман.бг  единствен заяви, това са предприемачът Младен Русев и неговата другарка.

Под защита, само че на независимост в родното Дряново е и Симона. Там тя е лимитирала контактите си до най-малко. Баща й, който е локалният полицейски шериф, се грижи щерка му да се възвръща на мира. По-малкото братче на Симона - Тони, което тежко претърпява случилото се, също е в стеснен режим вкъщи.

" Освен от психолог и логопед Симона е следена и от частен доктор, откакто оцеля като по знамение. В момента напредва с изговарянето на думите, само че доста постепенно. Затова към момента е отсрочен разпитът й, като се чака да се срещне с проверяващите едвам при започване на октомври " , разясняват от близкото й обграждане.

Под сурдинка те споделя, че Михаил я тормозел настъпателно през последната седмица. Опитвал се да вербува и приятелката на Симона - Павлета, която да му ходатайства да си оправят връзките. Именно Павлета урежда Симона на работа при Миджурина, с което също си навлича гнева на Михаил, който насочва закани и към нея. Тези изказвания Павлета е споделила пред полицията, когато е разпитана незабавно след случая.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР