Пространството около катедралата Св. Александър Невски трябва да бъде разчистено

...
Пространството около катедралата Св. Александър Невски трябва да бъде разчистено
Коментари Харесай

Панев: Депутатският паркинг до `Св. Александър Невски` трябва да бъде разчистен |

Пространството към катедралата " Св. Александър Невски " би трябвало да бъде разчистено от коли и паркингът на народните представители отстранен. В последна сметка не е добра концепция да има по-равни от другите и депутатите не би трябвало да се употребяваме с привлегии в това отношение.

Това съобщи съпредседателят на " Зелено придвижване " Владислав Панев след края на първото пленарно съвещание на Народното събрание за 2022. 

" Напротив – паркирането в София би трябвало да бъде по-недостъпно, тъй че да се подтикват останалите форми на публичен превоз ", сподели той и добави, че поддържа тази теза от времето, когато беше общински консултант в Столична община. 

Според Владислав Панев депутатите би трябвало да дават образец на жителите:

" Аз да вземем за пример пристигнах с метро на работа, не виждам и по какъв начин това би било проблем за който и да било от сътрудниците. "

През юни Столичният общински съвет с Народното събрание за така наречен депутатски паркинг на площад „ Св. Александър Невски “. Въпреки това преди разпускането на 46-ото Народно събрание депутатите, като ги " маскираха " като зони за сигурност край " Св. Александър Невски ". 

Контурите на въпросните " зони за сигурност " обаче напълно тъкмо следват границите на сегашните паркинги, като очевидно задачата е депутатите и чиновниците на Народно събрание гладко и гратис да могат да паркират персоналните си коли.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР