Простотията на българина достигна нови, неочаквани висоти. Доказателство за това

...
Простотията на българина достигна нови, неочаквани висоти. Доказателство за това
Коментари Харесай

Отвратителна гавра: Българин "почете" Апостола на свободата по най-просташкия и грозен начин

Простотията на българина доближи нови, непредвидени висоти. Доказателство за това е скандална фотография, която през днешния ден обиколи интернет пространството и за минути събра гнева на хиляди консуматори. Както е известно, на този ден почитаме 145-годишнината от обесването на Апостола на свободата Васил Левски.

На фотоса най-големият ни народен воин е " почетен " под формата на... салата, а бесилото и гробът му са направени от... колбаси и луканки.

За да е цялостна гаврата, за завивка под спонтанната " трапеза " е употребен националният ни трикольор. Няма по какъв начин несъмнено, по нашенски, да пропуснем и чашата с ракия. И това в случай че не изопачен национализъм, кое може да е?

Меко казано скандалния фотос е оповестен във " Facebook " от консуматор, който прибавя към него следния текст: " Само оставям това тука... и единствено българин може да направи това... ". Трябва да отбележим, че достоверността на фотографията не е потвърдена изцяло. Но даже самата концепция за изработката на сходно нещо е извънредно спорна.

Оставяме на вас сами да прецените на какъв " родолюбец " и " патриот " може да му хрумне да сътвори сходна нецензурност. А ето и неговият " шедьовър ":
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР