Простодушната Гичка Красимирова от Костинброд за броени дни се превърна

...
Простодушната Гичка Красимирова от Костинброд за броени дни се превърна
Коментари Харесай

Готвачката Гичка от Hell's Kitchen люби дилър! Младен Магарето осигурява петзвезден лукс на пишман кулинарката

Простодушната Гичка Красимирова от Костинброд за броени дни се трансформира в звездата на риалитито „ Хелс китчън ”. Семплата мацка със мощен селски привкус изнервя до прекаленост жури и съотборници, само че пък за сметка на това хвърля публиката в възторг с нелепостите си. Скромната мома напълно не е инцидентна, а от години е гадже на известния в цяла западна България наркодилър Младен Трайков – Магарето, писа „ Таблоид “.

Гичето, която публично работи като готвачка в учебен стол, в действителност се труди единствено за развлечение, защото гаджето й обезпечава забележителен стандарт на живот. Според комшии на риалити звездата тя има три персонални автомобила и се шири в къща с най-малко 5-6 спални.
„ Не я гледайте каква смотанячка наподобява в униформената куртка. В цивилния живот Гичка не смъква кожените палта от гърба си. Само гримовете й костват колкото издръжката на учебния стол за половин година”, одумват я съграждани.
Според настоящата мълва, Младен Магарето е заречен на обичаната си да й финансира личен ресторант, в случай че се показа на равнище в шоуто по Нова тв. Именно такава била повода за присъединяване на Гичка, която другояче пет пари не давала за огромната премия.
Младен Магарето дълги години беше непосредствен съмишленик на Красимир Гачев – някогашен президент на футболния клуб Бенковски от Костинброд, който преди 5-6 години изгоря в акция на ГДБОП, която откри нарколаборатория в двора му. Гаджето на Гичка бил отговорник по разпространяването на синтетична дрога из софийските учебни заведения. В последно време обаче 36-годишният мъж е „ излязъл на светло” и публично се занимава с развъждане на пилета.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР