Просто сме убедени, че няма дете, което да е израснало

...
Просто сме убедени, че няма дете, което да е израснало
Коментари Харесай

Космически забивки се завръщат

Просто сме уверени, че няма дете, което да е израснало през 90-те години и да не е гледало Майкъл Джордан , Бъгс Бъни и компания в " Космически забивки " (1996 г.). Ако въпреки всичко има, то е време да поправи тази неточност.

 Как Майкъл Джордан се трансформира в милиардер
Как Майкъл Джордан се трансформира в милиардер

И по какъв начин харчи всички тези пари

За продължение на кино лентата се приказва от доста време, само че все нещо не се получава. Много се спореше и за това кой би трябвало да заеме мястото на Въздушния, а любимците бяха двама - Коби Браянт и Леброн Джеймс . Е, към този момент имаме положителни вести за всички фенове на " Космически забивки ", тъй като нещата към кино лентата се задвижиха.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от LeBron James (@kingjames) на Сеп 19, 2018 в 3:08 PDT

The Hollywood Reporter оповестява, че Леброн Джеймс сигурно ще бъде в основната роля, а продукцията би трябвало да стартира през лятото на 2019 година след края на сезона в NBA.

Добрите вести обаче не стопират, тъй като продуцент на продължението на " Космически забивки " ще бъде Райън Куглър , който свърши страхотна работа с " Черната пантера " и " Крийд: Сърце на първенец " (2015 г.).

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от andrew pietersz (@phresh.royalty) на Сеп 19, 2018 в 1:10 PDT

Режисьор пък ще бъде Терънс Нанс (Random Acts of Flyness). Пред уеб страницата Леброн Джеймс споделя, че до момента в който е растял не е имало чернокожи супергерои и за това доста цени работата на Куглър по " Черната пантера ".

 Леброн Джеймс, Кевин Дюрант и общата им ария
Баскетболни звезди с обща ария

Рапът и баскетболът постоянно са вървели ръка за ръка

Все още няма информация към това кои баскетболни звезди ще вършат компания на Краля, само че е несъмнено, че Бъгс Бъни и останалите анимационни герои ще участват.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР