Просто не се говори за ужасите при гинеколога. Съществуват много

...
Просто не се говори за ужасите при гинеколога. Съществуват много
Коментари Харесай

Женските навици, които дразнят най-много гинеколозите

Просто не се приказва за ужасите при гинеколога. Съществуват доста ужасяващи истории в женските кръгове. Но положителните са лекари доста повече. И, знаете ли, боли. Разбира се, не се става гинеколог по специалност, а то е предопределение, и те схващат това, което става. Но не всички дами могат да схванат, че има привички, които нервират даже най-търпеливите лекари.

И това е забавно: Д-р Памела Пики: Не хормоните са отговорни за непотребното тегло в менопаузата

1. Отлагате часа, поради менструация

Всъщност, няма нищо неприятно да се стигне до обзор при гинеколог в сериозните дни. Те освен знаят по какъв начин да ви прегледат вярно, само че може да сложат по-точна диагноза.

2.Слагате си сами диагнозата

Това е една от водещите точки на лекарите. И е добре, в случай че не си поставяте сами диагноза пред лекаря, а оставите той да сложи диагноза! Няма да му докажете, какъв брой доста знаете и какви знания имате. Много е дразнещо, тъй като сте отишли той да ви я каже. Нали за това сте отишли при него! Авто-диагнозата, както и самолечението може да направи единствено щета.

3. Вие не сте

Гинекологът, като предписание, е мъчно да се изненада, тъй че не се опасявайте от наказание и изложете всички тези детайлности от половия си живот, които могат да са свързани с диагнозата. Играйте на пъзели и загадки на друго място.

4. Страхувате се от прегледа

Понякога тези неприятни неща, като натривка или просто инспекция може да ви спасят живота. Те би трябвало да се организират минимум един път на всеки 3 години. Бдителността оказва помощ повече от един път, с цел да се предотврати рак.

5. Не се приказва за децата

Или за техния брой. Тази информация е доста значимо да уведомите лекаря. Бъдете сигурни, да разкажете за наличието или отсъствието на цезарово сечение.

6. Да търсите здравна помощ по интернет

Уебсайтове, конгреси (дори тези, които имат медицински ориентация) в никакъв случай няма да бъдат в положение да ви дават дефинитивна диагноза без обзор и разбор. Лекарите не обичат доста препоръките от интернет! Изобщо!

7. Можете да забравите за терзанията с окосмяването

Ако имате окосмяване допълнително и не сте имали време да докарате зоната на бикините в ред, не е належащо да се изчервявате пред гинеколога. Той не се интересува. Вярно е. С течение на годините, лекарите са станали толкоз безчувствени към тази " растителност ", че не е нужно да се притеснявате.

8. Вие употребявате един куп козметика за хигиена

Гинеколозите не утвърждават маниакалното предпочитание на дамите да употребяват в интимна хигиена мирис на сапуни и душ гелове. Според лекарите, най-хубавата хигиена е:
топла вода; кокосово масло; средства за интимна хигиена без аромат.
9. Можете да не го казвате

Каквото и да вземате, хранителни добавки, субстанции или таблетки, говорете с лекаря си. Единственият човек, който може да бъде засегнат от лъжите, сте вие саите.

10. Мълчите си и не желаете да разговаряте

Един добър доктор може да приказва с пациента си, а тогава пациентът е по-спокоен. Така че това не е от любознание, той се пробва да ви предразположи и да разбере оптимално повече за действителното ви положение. Прави го във ваш интерес.

11. Смятате, че ви е позор

Най-често, в случай че не харесвате външния си мид, или миризма. Но лекарят не е там, с цел да ви осъжда, или прави оценка. Иска да помогне. Отпуснете се.

Повярвайте ми, без значение какъв брой е характерна тяхната специалност, не е нужно да се страхувате, или срамувате от гинеколозите. Ако не се чувствате удобно, говорете за това. Ако сте обезпокоени, не си мълчете. По-лесно е да се стигне до истината.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР