Просто имахме заседание на Обединени патриоти, решихме да е в

...
Просто имахме заседание на Обединени патриоти, решихме да е в
Коментари Харесай

Сидеров след среща на патриотите: Всичко е наред

Просто имахме съвещание на " Обединени патриоти ", взехме решение да е в Министерски съвет, тъй като ситуацията е по-тържествена. Това сподели пред публицисти водачът на Политическа партия „ Атака “ Волен Сидеров във връзка със срещата на парламентарната група на „ Обединени патриоти “ в Министерски съвет, съобщи " Фокус ".

„ Доведох сътрудниците тук, тъй като има доста забавни произведения на Димитър Годжанов и на Никола Танев. Да видят, че в тази постройка има доста положителни картини, да видят малко изкуство “, сподели още Сидеров.

" Нищо особено, нищо забавно. Просто имахме съвещание на групата и взехме решение да е тук, тъй като ситуацията е по-тържествена ", добави Сидеров. На въпрос върви ли разговорът в групата, той отговори: " Да, върви ". Сидеров изясни, че не изпитва подозрения за събирането на кворум за днешното парламентарно съвещание.

„ Всичко е наред, за момента няма предпоставки за напрежение. Имахме съвещание на парламентарната група и по тази причина взехме решение да е тук “, акцентира още Сидеров.

Припомняме, че сред Сидеров и Валери Симеонов имаше напрежение по разнообразни тематики, най-много инспекциите на заведения по морето през лятото. Към Симеонов пък продължава да има апели за оставка след обидните му изявления по адрес на протестиращите майки на деца с увреждания.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР