Просто имахме заседание на „Обединени патриоти”, решихме да е в

...
Просто имахме заседание на „Обединени патриоти”, решихме да е в
Коментари Харесай

Патриотите „разглеждали картини” на среща в Министерския съвет

Просто имахме съвещание на „ Обединени патриоти”, взехме решение да е в Министерския съвет, тъй като ситуацията е по-тържествена. Това разгласи водачът на „ Атака “ Волен Сидеров във връзка със срещата на ПГ на „ Обединени патриоти “.

„ Доведох сътрудниците тук, тъй като има доста забавни произведения на Димитър Годжанов и на Никола Танев. Да видят, че в тази постройка има доста положителни картини, да видят малко изкуство “, сподели той, представен от „ Фокус”.

„ Нищо особено, нищо забавно. Просто имахме съвещание на групата и взехме решение да е тук, тъй като ситуацията е по-тържествена ", добави Сидеров. На въпрос върви ли разговорът в групата, той отговори: „ Да, върви”.
Парламентът събра кворум за разискване на бюджетите на НЗОК и Национален осигурителен институт Регистрираха се 122-ма депутати при започване на изключителното съвещание
Сидеров изясни, че не изпитва подозрения за събирането на кворум за днешното парламентарно съвещание. „ Всичко е наред, за момента няма предпоставки за напрежение. Имахме съвещание на парламентарната група и по тази причина взехме решение да е тук “, посочи той.
След Коалиционния съвет: Каракачанов срещу оставката на Валери Симеонов (ОБНОВЕНА) Според вицепремиера, в случай че Симеонов подаде оставка Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия ще се върнат на власт и ще би трябвало да се разчита на Веселин Марешки
На срещата са участвали тримата водачи на партиите от дребната коалиция – Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров, както и депутати от парламентарната група. Срещата е била закрита за медиите и завърши без публични изказвания изявления.
Сидеров отиде при премиера със остарели сериозни изявления на Симеонов в ръка Валери Симеонов влезе през задния вход
Напрежението в дребната коалиция се изостри откакто водачът на „ Атака” изиска оставката на Валери Симеонов поради обидните му думи по адрес майките на децата с увреждания. След това нов скандал избухна към Вътрешна македонска революционна организация и арестите на управлението на Агенцията за българите в чужбина.
Красимир Каракачанов: Вътрешна македонска революционна организация в никакъв случай не е взимала пари от документи за поданство Той наградата, че е предложил Петър Харалампиев за ръководител на Агенцията за българите в чужбина
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР