Просто един разум беше проявен и от двете формации. Ние

...
Просто един разум беше проявен и от двете формации. Ние
Коментари Харесай

Румен Христов: С ГЕРБ сме само и единствено за европейските избори

Просто един разсъдък беше проявен и от двете обединения. Ние си даваме сметка, че в случай че се бяхме явили сами, нямаше да имаме народен представител в европейския парламент. Всеки е извървял някакъв път и това е добре, сподели в предаването " Всичко коз ”, ръководителят на Съюз на демократичните сили, Румен Христов, по отношение на коалирането им с ГЕРБ за европейските избори.

Всеки народен представител, член на ЕНП е извънредно значим. Ние сме дружно за европейските избори, единствено и само на този стадий. Нещо друго- по-добре е да назовем имената си.

С ГЕРБ нямаме разминавания и можем да си сътрудничим. Не можем да приказваме за други избори, тъй като няма да реализираме съдружно съглашение. Депутатите, които влязат в европейския парламент са такива посредством Съюз на демократичните сили. На първо място, ние желаеме гаранция, че депутатите ни ще са част от ЕНП. Ще имаме нюанси, само че единствено и само ще отговаряме пред ЕНП, сподели още той.

С помощта, която ще получат нашите сътрудници от ГЕРБ, се надявам да имаме 7 мандата, а може да работим и за 8. Постигали сме 100 000 гласа. Когато имаш тези гласове при разпределянето на мандатите, остатъка ти дефинира мандат, а ние ще се борим, безапелационен беше Румен Христов.

Преговорите бяха прекъснати едностранчиво от страна на ”Демократична България ”. Аз имам рекомендация да направя договаряния със всички членове на ЕНП. На тях им беше задоволително да прекратят едностранчиво, единствено тъй като ние вършим договаряния с ГЕРБ, сподели още ръководителят на Съюз на демократичните сили.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР