Проститутките в Слънчев бряг изчезнаха. За това свидетелстват жители на

...
Проститутките в Слънчев бряг изчезнаха. За това свидетелстват жители на
Коментари Харесай

Криза: Проститутките се изнесоха от Слънчев бряг и заминаха за Германия

Проститутките в Слънчев бряг изчезнаха. За това свидетелстват поданици на комплекса. Тази година те безусловно се назландисвали да се появят, защото пазарът за тях бил сгънат оптимално, а и студеното време и проливни дъждове създавали спънки за свободна обич по плажа и из храстите, оповестява " Труд ".

Действително, досега няма нито един случай на обран чужденец от жрици на любовта, споделиха от полицията.

Както „ Труд “ към този момент писа, специалността западна, откакто жриците всеобщо се изнесоха за Германия, сходно на останалите фрагменти в туризма. Тук останаха неопитни дами, поради които пазарът в допълнение се сви и цените потеглиха надолу.

Този сезон може да има рецесия и с проститутките. Плейбой питейните заведения още не са отворили порти. Ако има девойки, предлагащи платена обич, то те са на околовръстния път, край курорта, споделиха осведомени.
Това лято се очертавал късен сезон за проститутките. Ако дойдат, това ще е от средата на юли и август. Момичетата и сутеньорите им замисляли елементарна скица за лов на клиенти, загърбвайки досегашните страдания: да си поставят сини лещи за образован външен тип или да купуват водка, с която да примамват къркачите, като „ две в едно “. Или пък да учат непознати езици.

Сега са решили да стоят намерено по алеите и както е в цивилизования свят, да чакат искащи полови услуги мъже. Поръчано им било в държанието им да прозира и лек срам, като стръв за трезви туристи. С пияните са решили да се занимават по- рядко, тъй като в курорта се чака доста полиция и не желаят да се замесват в неприятности.

Не е ясно към момента дали това лято ще се появи и прословутия „ обществен дом на колела “, в който всеки може да се качи, в случай че пожелае някоя от момите вътре.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР