Проститутка предизвика верижна катастрофа на главен път Е-79 между Враца

...
Проститутка предизвика верижна катастрофа на главен път Е-79 между Враца
Коментари Харесай

Проститутка предизвика страшна катастрофа между Враца и Монтана


Проститутка провокира верижна злополука на основен път Е-79 сред Враца и Монтана. По обяд в събота в региона на село Сумер лидер на камион с ремарке с врачанска регистрация понижил внезапно, с цел да отбие при жрицата. Изненадани от маневрата, пътуващите след него два ТИР-а се блъснали, а във втория се нанизали два леки автомобила “Ауди” и “Рено Клио”, оповестява BulNews.

Като видял какво се случва, виновният водач избягал от мястото с мръсна газ. Но един от сътрудниците му съумял да снима регистрацията на ремаркето на беглеца, която е ВР7336ЕА.

При случая няма потърпевши, а вредите са минимални.
Предишната вечер обаче ТИР с хасковска регистрация се обърна на Е-79 сред Мездра и Ботевград и водачът почина.

Инцидентът е станал покрай село Ребърково. Когато незабавните медици съумели да стигнат до водача, той към този момент е бил умрял. Загиналият е на 44 години от Димитровград. Човекът най-вероятно е получил инфаркт, до момента в който е карал, само че аргументите за гибелта му ще станат ясни след аутопсията на натрупа му. Камионът е пътувал към Дунав мост 2, когато попадал в крайпътната канавка вдясно по посоката на придвижването и се преобърнал отвън пътя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР