Проститутка не плащала издръжка на сводника си за общите им

...
Проститутка не плащала издръжка на сводника си за общите им
Коментари Харесай

Осъдиха проститутка от Мездра, не плащала на сводника издръжка за децата им

Проститутка не плащала прехрана на сводника си за общите им деца бе наказана от районния съд в Мездра. В Наказателния кодекс е отделено място и за закононарушения срещу брака и фамилията. Конкретният случай е от този тип, а защо семейство става въпрос и кой е прав, кой крив, магистратите от железничарския град са се произнесли съгласно закона. Подсъдимата А.И. е млада, безработна жена, очевидец по делото е В.В. от Мездра с който живеела на брачен начала от 2006 до 2012 година след което се разделили, прецизира BulNews.bg.

По време на съжителството им се родили две деца. С влезнал в действие правосъден акт от 2013 година била утвърдена конвенция по гражданско дело и майката била наказана да устоя децата, заплащайки по 80 лв. месечно за всяко от тях, посредством законния им представител, бащата В. В. През 2016 година А.И. била приета за отговорна, че умишлено не е плащала издръжките на двете си деца от месец февруари 2013 година до месец април 2016 година в и била наказана на осем месеца „ пробация ". Тя обаче траяла да не заплаща и още веднъж била наказана през 2018 година на четири месеца „ отнемане от независимост " условно и „ публично неодобрение ". Преди дни А.И. още веднъж била изправена на подсъдимата пейка за неплащане на издръжката.

От документите по делото излиза наяве, че дамата е била продажница, а мъжът с който основали децата си бил персоналният ѝ сводник. Нещо повече, практикувайки античната специалност майката в действителност не взела участие в развъждането на децата, защото трябвало да е на автомагистралата край Мездра и Враца.

Според събраните по делото доказателства съдът е приел за открит и обстоятелството, че А.И. е била подвластна от В.В., който я е употребявал за развратни дейности и несъмнено това е ставало, посредством насила, физическо принуждение с побоища и посредством обещаване на облаги. В претекстовете на съда е записано, че „ Подсъдимата е в работоспособна възраст и макар постановените по отношение на нея присъди не е трансформирала отношението си към своето обвързване да устоя своите низходящи, като не е положила изпитание да си обезпечи приходи за това, откакто явно сполучливо устоя себе си ".

Преди дни съдът е определил за А.И. наказване "пробация " за период от три години, „ публично неодобрение " и безплатен труд в интерес на обществото в размер на 320 часа, в границите на две следващи години. Тъй като наказаната не е изплащала никакви суми за прехрана на децата си, по реда на „ Наредбата за установяване на реда за погашение от Държавата на присъдена прехрана ", сумите са заплащани от община Мездра. Задължението за заплащане на прехрана е абсолютно, изключително откакто е постановено с влезнало в действие правосъдно решение. Така че, А.И. все в миналото ще би трябвало да издължи платените от общината пари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР