Простихме се с големия български музикант и композитор Милчо Левиев.

...
Простихме се с големия български музикант и композитор Милчо Левиев.
Коментари Харесай

Простихме се с Милчо Левиев

Простихме се с огромния български музикант и композитор Милчо Левиев.

Близки и другари изпратиха в зала " България " създател от международна големина, за който музиката означаваше независимост. Отстояваше я и на сцената, и в живота. Верен другар, преподавател в огромното изкуство, образец и ентусиазъм.

Така ще остане в сърцата на хората, които пристигнаха на поклонението. Милчо Левиев умря на 81-годишна възраст в Солун след тежко боледуване.
Петър Стоянов, президент на Р. България (1997-2002 г.): Милчо Левиев е от не многото български създатели, които можеше да каже: аз съм пловдивчанин, аз съм българин и съм космополит. И от не многото български създатели, които мереше растеж с най-хубавите в този род. Васил Петров, артист: Не би трябвало да забравяме неговия кураж, неговата деятелност. За страдание не можах да осъществя мечата си да бъда с него на една сцена. Иван Лечев, музикант: Беше въплъщение на свободния дух. Той някак си ни даде опция да осъзнаем, че всеки от нас може. Стига да желае задоволително доста!
Живко Петров, музикант: Милчо ще остане вечно в сърцата ни. И в случай че ни чува ще му кажа, че пъклен доста го обичаме и ще продължим неговия път!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР