„Прости ми“ e с послание „Любов „ , тема на

...
„Прости ми“ e с послание „Любов „ , тема на
Коментари Харесай

Plamen De La Bona / Пламен Бонев/ представя песента ``Прости ми``

„ Прости ми “ e с обръщение „ Любов „, тематика на която са подчинени и текстът на песента, и сюжетът на клипа.

В трагичното видео, Plamen De La Bona / Пламен Бонев/ си партнира с Радост Тодорова. Моделът дойде от Израел, особено за фотосите на видеото. Радост Тодорова - „ Мис Вселена “ 2015 за България е чаровното, българско момиче, на което светът се възхити за приятелското и спортсменско отношение към победителката от Филипините след гафа на състезанието, българското момиче, трансформирало се в сензация във Филипините. И освен. Родена и израснала във Враца, Радост Тодорова, като професионален модел, с идея, разпространява българските обичаи традиции и носии в света.

Режисьор на стилното и прочувствено видео е Ники Скерлев.

Музиката и текстът са на Plamen De La Bona / Пламен Бонев, аранжимент - Александър Славчев.

„ Прости ми “ е първият сингъл на български език, който изпълнителят показва.

С интерес, бяха признати плановете, в разнообразни музикални стилове и видеореализациите на “How Lucky I am”, „ Falling From Grace “, „ Las Vegas “, осъществени с задгранични създатели и в чужбина.

Пламен Бонев с артистичен псевдоним Plamen de La Bona, работи в България до 2000 година. 2000 година Пламен отпътува за Лондон, където продължава музикалната си кариера, музикално и артистично обучение. Става част от клубната сцена на мегаполиса, издава сингли, албуми, взе участие в музикални шоута, като реализатор и водещ на театралните празненства на мюзикълите на лондонския WEST END.

Снима се в във филми, тв сериали и реклами. 2017 година Plamen De La Bona взе участие и стига до четвъртфинала в The Voice Of Finland , с наставник Michael Monroe, Hanoi Rocks. С осъществяването на „ Bamboleo” /Gipsy Kings, българинът изправи на крайници аудитория и жури. Участието му в The Voice Of Finland е отразено във финландските медии.

Plamen De La Bona / Пламен Бонев

„ Прости ми “

Музика и текст – Пламен Бонев

Аранжимент – Александър Славчев

Продуцент – Пламен Бонев

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР