Проспериращият с големи крачки нападател на Реал Мадрид Родриго Гоес

...
Проспериращият с големи крачки нападател на Реал Мадрид Родриго Гоес
Коментари Харесай

Родриго: След като успях да се наложа в Реал Мадрид, значи мога да играя и за Бразилия

Проспериращият с огромни крачки нападател на Реал Мадрид Родриго Гоес приказва за попадането си в националния отбор на Бразилия за Мондиала в Катар. 21-годишният футболист има 7 гола и 5 асистенции от началото на сезона, а през предишния записа 9 попадения и 10 голови паса.

“Дали съм сюрпризиран, че ме селектираха за Световното състезание? След като в последна сметка съумях да стартира да играя постоянно за най-големия клуб в света, е ясно, че мога да играя и за Бразилия ”, съобщи Родриго в изявление за “Ас ”.

За “златистите ” той дебютира още като 18-годишен и досега има 7 мача.

Родриго разяснява и отсъствието на съотборника му на “Бернабеу ” Начо Фернандес от състава на Испания: “Няма какво толкоз да кажа за това, тъй като не става дума за моя народен отбор. Но пък ми наподобява необичайно. ”

Младокът също по този начин показа възхищението си от различен собствен сътрудник в Реал - Антонио Рюдигер, който също ще бъде на Мондиала като част от състава на Германия. “Той е доста здрав физически. Да е сблъскаш с него е все едно да се сблъскаш със аероплан. Луда работа! ”, приключи Родриго.
 Неймар закъсня за тренировката на Бразилия Неймар закъсня за тренировката на Бразилия
Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР