Проспериращ бизнесмен и съосновател на всепризнатата компания за архитектурен дизайн

...
Проспериращ бизнесмен и съосновател на всепризнатата компания за архитектурен дизайн
Коментари Харесай

На мъж му е забранено да контактува със съпругата си, след като я е хвърлил с колбаси по време на спор за кокаин

Проспериращ предприемач и съосновател на всепризнатата компания за архитектурен дизайн NA Curtain Walling получи ограничаваща заповед против жена си, тъй като той хвърли пакет салами в лицето й по време на нахлуване в дома им за £2 милиона. Нолан Бърд избухна в припадък на гняв и " разруши " уюта в селския им дом. Инцидентът се случи, откакто брачната половинка му Хедър го попита дали една вечер с другари в Лондон ще включва " кокаин и проститутки ".

Г-н Бърд е сполучлив шеф на компания, само че удари госпожа Бърд в лицето с гърба на ръката му. След това я бутна на земята и сподели, че е " жалка ". Той хвърли пакет салами в носа й, споделиха в съда. Два месеца след нападението 48-годишният Бърд изпратил няколко обидни известия на брачната половинка си, с която бил женен от 25 години.

Съпругата му подаде молба за бракоразвод след малтретирането. Г-н Бърд получи двегодишна ограничаваща заповед, с цел да не може да контактува с 47-годишната си брачна половинка, оповестява The Daily Mail. Магистратският съд на Портсмут ус...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР