Прословутият „Гръмотевичен легион” на Сиатъл е на път да се

...
Прословутият „Гръмотевичен легион” на Сиатъл е на път да се
Коментари Харесай

Легионът на Сиатъл се разпада

Прословутият „ Гръмотевичен легион” на Сиатъл е на път да се разпадне. Вицешампионите на НФК Запад се чака до 48 часа да освободят Ричард Шърман. Тимът сега пробва да откри сътрудник за възможна договорка. Ако подобен не се появи корнърбекът ще стане свободен сътрудник след прибирането си от Лас Вегас, където участва на годишната среща на Профсъюза на играчите. Шърман сега се възвръща от разкъсан ахилес, поради който пропусна последните два месеца от сезона.

Освен него още една от главните фигури в отбрана напуща Сиатъл. Ендът Майкъл Бенет бе пратен във Филаделфия дружно с правото на избор в седмия кръг на драфта идния месец. Срещу това първенците върнаха уайд рисийвъра Маркъс Джонсън (б.а. – 5 овладени паса за 45 ярда в кариерата му) и селекция в петия кръг.
Раздялата с Шърман и Бенет ще разреши на Сиатъл да разтовари към $13.2 млн. и да отпусне леко финансовата хватка. Изчисленията споделят, че „ морските ястрибе” ще имат свободни към $24 млн. до тавана на заплатите, само че и 33-ма свободни сътрудници!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР