Прословутият агент 007 Джеймс Бонд се очаква да се развихри

...
Прословутият агент 007 Джеймс Бонд се очаква да се развихри
Коментари Харесай

Кой ще е следващият Джеймс Бонд? Даниел Калуя влиза в играта

Прословутият сътрудник 007 Джеймс Бонд се чака да се развихри за следващ път на екран следващата година, като в облика му феновете за финален път ще видят английския артист Даниел Крейг .

Въпросът кой ще бъде неговият правоприемник вълнува както публиката, по този начин и букмейкърите. Сред актуалните им любимци, след триумфа си на премиите БАФТА, се открои английският артист от афроамерикански генезис Даниел Калуя , написа в. " Дейли експрес ".

Името на 28-годишния Калуя нашумя около хоръра " Бягай! " на режисьора Джордан Пийл . Ролята даже донесе на британеца номинация за Оскар за най-хубав артист.

На отминалата гала за премиите БАФТА Даниел Калуя беше почетен с наградата " Изгряваща звезда ". Отличието се присъжда на обещаващи млади гении, които не е наложително да са дебютанти в киното, и е единственото, носителят на което се дефинира от публиката.
 Даниел Калуя На отминалата гала за премиите БАФТА Даниел Калуя беше почетен с призаGulliver/Getty Images
След като получи премията, Калуя изпревари отдавнашните любимци Ейдън Търнър и Идрис Елба като правоприемник на Даниел Крейг в облика на Джеймс Бонд .

" Даниел Калуя е стойностен артист и премията " Изгряваща звезда " на БАФТА е удостоверение за това. След триумфа му поддръжката му за идващия сътрудник 007 от страна на феновете и феновете на
залози набъбна ", споделя Алек Апати от букмейкърска къща " Ладброукс ".

Въпреки че е изпреварил Ейдън Търнър и Идрис Елба , Даниел Калуя остава зад изявените любимци Джеймс Нортън , Том Харди и Джак Хюстън

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР