, проследяващ живота на три двойки, събрани от професионални експерти

...
, проследяващ живота на три двойки, събрани от професионални експерти
Коментари Харесай

„Женени от пръв поглед“ се завръща в ефира на NOVA

, проследяващ живота на три двойки, събрани от професионални специалисти на правилото на matchmaking, започва довечера в ефира на NOVA. Кои са участниците във втория сезон на вълнуващия опит и ще си кажат ли заветното „ Да “, не пропускайте да гледате в премиерните епизоди - във вторник и сряда от 22:00 ч.

33-годишна самотна майка от София със личен онлайн бизнес се включва в опита „ Женени от пръв взор “. След несполучливи опити и разочарования, борбената дама, която се грижи сама за прелестната си щерка, взема решение да сбъдне детската си фантазия да бъде младоженка.

В житейското премеждие се включва и 23-годишна поп-фолк изпълнителка от София. След като съумява да стартира музикална кариера, младата певица прави първата стъпка и към различен идеал – крепко и сплотено семейство. Любовта е движещата мощ за хубавицата и тя мощно има вяра, че „ Женени от пръв взор “ ще й помогне да откри своята половинка.

Въпреки че ориста лишава любящия брачен партньор на 51-годишната треньорка по художествена гимнастика , борбената жена има вяра, че може още веднъж да огледа любовта в очите. Топлият и комфортен дом и фамилното благополучие са най-голямата премия за нея. Тя се включва в революционния опит, с цел да открие човек, с който да споделят живота и пътя си дружно.

Той е упорит, 31-годишен финансов съветник , който среща триумф в професионалното си развиване, само че не и в персонален проект. Роден в Добрич и израснал в огромно и щастливо семейство, младият мъж не съумява досега да срещне жена, която да споделя полезностите му. След серия несполучливи опити, младият съветник взема решение да се довери на професионалния метод в избора си и да сътвори семейство благодарение на „ Женени от пръв взор “.-->

Отговорен, прагматичен и сантиментален - това са единствено част от качествата, които разказват профила на идващия участник в обществения опит. Той е на 41 години, от София и има вяра в любовта и здравото семейство, макар неприятния си опит в предишното.

„ Женени от пръв взор “ протяга ръка и на 56 годишния съветник по системата за здравословни и безвредни храни, който взема решение да послуша последния завет на умрялата си брачна половинка да не се отхвърля от любовта и да си откри сътрудник.

Как шестимата участници стигат до съдбоносното решение, какви са реакциите на околните им хора и през какви вълненията минават при подготовка на сватбата? Не пропускайте да наблюдавате във втория сезон на " Женени от пръв взор " от 26 февруари всеки вторник и сряда от 22.00 ч. единствено по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР