Прощален купон с Даниел Чипев организираха репортерите на БНТ в

...
Прощален купон с Даниел Чипев организираха репортерите на БНТ в
Коментари Харесай

БНТ и Нова май отварят общ фронт между bTV!? Разменят си началници, вижте кой заменя церберката Сарелска

Прощален ваучър с Даниел Чипев проведоха репортерите на Българска национална телевизия в края на предходната седмица. Причината е, че началникът им отива на същата позиция в Нова тв. Неговото място в публичната медия се заема от Константин Кисимов, до неотдавна управлявал излъчванията на Нова тв, разкрива „24 часа“.

Ето такава странна професионална рокада се случва тези дни в двете огромни малките екрани.

Чипев, който до момента беше шеф на дирекция “Информация ” и отговаряше за новините, настоящите излъчвания и спорта в Българска национална телевизия, на процедура ще заеме мястото на Дарина Сарелска в Нова тв от началото на идващия месец. Тя беше освободена от този пост през лятото.

За Чипев се трансформира работното място, само че не и йерархията, защото ще бъде директно зависещ на досегашната си шефка Вяра Анкова. След като завърши и вторият ѝ мандат като общоприет шеф на Българска национална телевизия, от 9 октомври тя е общоприет шеф “Информация ” в “Нова Броудкастинг груп ”.

Моделът на частната медия също не е нещо ново за него, защото преди години е работил като кореспондент в кабелната тв “Ден ” и в Нова тв.

Овакантеното място в Българска национална телевизия още от понеделник, 23 октомври, се заема от Константин Кисимов. Впрочем той не идва непосредствено от Нова тв, а от “България он ер ”, където пое новините през юли. Преди това дълги години беше в Нова тв – продуцент, зам. основен редактор на новините и настоящите излъчвания и изпълнителен продуцент. Тв кариерата му стартира преди време като редактор в Българска национална телевизия, след което и там става основен редактор на новините.

След формалното встъпване в служба на двамата екипите и на двете малките екрани чакат да има и други лични промени.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР