Прошката не се дава лесно, като тук голямо значение има

Прошката не се дава лесно, като тук голямо значение има ...

Тези 3 зодии може да простят, но никога няма да забравят.


Прошката не се дава лесно, като тук голямо значение има кой е човекът, който я иска. Много често се случва да простите, но да не можете да забравите. Всъщност да се забрави е невъзможно за представителите на някои зодии, въпреки че са простили.

Козирог

В повечето случаи Козирозите не ги бива в даването на прошка. Ако сбъркате с Козирог, след месеци или може би дори след години те ще ви напомнят, че са ви простили. Тъй като това ще се случва доста често, в един момент може да се запитате дали наистина някога сте получавали прошка от тях.

Риби

Няма знак в Зодиака, който да таи неприязън, подобна на тази на Рибите. Но докато Рибите няма да се освободят от недоволството през целия си живот, те ще простят някъде по пътя. Никога обаче няма да ви позволят да забравите.
Още по темата Игра на нерви: С кои зодии се разбираме най-трудно?Как ще се промени животът на всяка зодия през 2018? (II част)
Те може да не ви казват директно, че не са забравили грешката ви, но ще правят коментари достатъчно често, които да ви накарат да се чувствате неудобно.

Скорпион

Що се отнася до човечност, Скорпионите имат големи очаквания. Това означава, че ако сгрешите с представител от тази зодия, вероятно ще трябва да се изнесете веднага и да напуснете града, докато не ви кажат, че ви прощават.

Проблемът при Скорпионите е, че дори да са простили, те винаги ще бъдат разочаровани от вас и това разочарование никога няма да изчезне.

Източник: tialoto.bg