Проруският сепаратист Евгений Дубов е бил убит днес във временно

...
Проруският сепаратист Евгений Дубов е бил убит днес във временно
Коментари Харесай

Ликвидиран е Евгений Дубов - водещ пропагандист и един от идеолозите на т.н. "Новорусия"

Проруският сепаратист Евгений Дубов е бил погубен през днешния ден във краткотрайно окупирания Донецк. Това оповестяват проруските канали в Телеграм, представени от УНИАН.
 
Предателят бе 56 годишен. През последните години той се занимаваше главно с разпространение на съветска агитация в качеството му на " боен сътрудник на ДНР ".
 
Според популяризираната от съветските пропагандистки канали информация гибелта на предателя на Украйна е станала при странни условия - както си пресичал улицата внезапно се появила кола, която го блъснала с висока скорост. След това водачът липсващ.
 
Дубов бе прочут като един от идеолозите на така наречен " Новорусия ". Той се сражаваше против ВСУ още от 2014 година Беше боен сътрудник на сепаратиста Арсен Павлов, прочут като " Моторола " от към този момент изцяло заличавания батальон " Спарта ".
 
Дубов бе един от членовете на военната групата на терориста Игор Гиркин-Стрелков, която завладя Славянск на 12 април 2014 година С това деяние на процедура стартира войната в Донбас. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР