Проруският президент на подчерта, че той контролира страната във вторник,

...
Проруският президент на подчерта, че той контролира страната във вторник,
Коментари Харесай

Соронбай Женбеков: Контролирам ситуацията в Киргизстан

Проруският президент на акцентира, че той управлява страната във вторник, макар че протестиращите превзеха седалището на държавното управление и освободиха неговия предходник и зложелател след жестоки конфликти с полицията.
В изказване на кабинета на Соронбай Женбеков се споделя,, че президентът " управлява обстановката и показва убеденост, че всички политически сили ще слагат ползите на страната над своите ".
 Протестиращи нападнаха постройката на Народното събрание в Бишкек (ВИДЕО) Протестиращи нападнаха постройката на Народното събрание в Бишкек (ВИДЕО)
Протестиращи щурмуваха постройката на Народното събрание в столицата на Киргизстан Бишкек, където се намира и администрацията на президента,...
През нощта против вторник протестиращите завзеха постройката на Народното събрание в Бишкек, където се намира и администрацията на президента, заяви сътрудник на ТАСС.
Демонстрантите хвърляха и камъни по служителите на реда, защитаващи постройката. В отговор бойците от специфичните елементи на Министерството на вътрешните работи употребяват гумени патрони и зашеметяващи гранати. Конфронтацията край постройката на Народното събрание продължи повече от час. По време на конфликтите в постройките, където се обитава ;централната власт, не е имало никого.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР