Проруският чеченски лидер Рамзан Кадиров опроверга собственото си съобщение, че

...
Проруският чеченски лидер Рамзан Кадиров опроверга собственото си съобщение, че
Коментари Харесай

Кадиров няма да се оттегля – народът му поверил управлението

Проруският чеченски водач Рамзан Кадиров опроверга личното си известие, че има желание да се отдръпва.

Оказа се, че той просто желал да ревизира какво ще си помислят хората. Разбира се, той доста желал да сдаде властта, само че не можел да си отиде просто по този начин, тъй като народът му поверил ръководството.

Освен това Кадиров, който ръководи 15 години, научил, че неназован съветски районен властник е бил на власт цели 27 години. Чеченският водач твърди, че счита да счупи този връх.

Ето какво гласи постът на Рамзан Кадиров, оповестен, както и предходния,  неговия канал в Телеграм:

„ Много се разискват тези дни думите ми за неопределен отпуск. Обсъждания, разбори, прогнози, догатки. Искам да разведря атмосферата и да сложа завършек на всички приказки.

Онзи ден попаднах на обява, в която се споделя, че заемам поста ми 15 години и съм „ дългожител “ измежду главите на районите. Помислих си, че това е доста, и взех решение да науча мнението ви По-късно разбрах, че не съм подобен „ дългожител “ – предходният връх, както с оказа, е 27 години. (Кадиров обаче не загатва рекордьора – б.р.) Затова ще ви кажа още нещо – в този момент взех решение да счупя сегашния връх. Да забележим, може би ще мина този индикатор.

В реалност да си потегли просто по този начин, несъмнено, нямам право. Народът ми повери управлението на района. И е свещено обвързване да оправдая това доверие. Мога да си потегли единствено в случай че попитам народа и Президента на Русия. Затова да оставим за по-нататък диалозите за неопределен отпуск. Сега няма да употребявам даже полагаемия годишен отпуск.

И преди съм казвал, че в това отговорно време, когато страната ни се бори против международния сатанизъм в Донбас, в отпуск не би трябвало да излизат нито районните управляващи, нито военнослужещите от всички рангове. “

Накрая Кадиров твърди, че „ съюзните войски “ в Украйна завладяват от ден на ден територии и громят врага.
 
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР