Пророк № 1 на България, както наричат Божидар Караджов, гостува

...
Пророк № 1 на България, както наричат Божидар Караджов, гостува
Коментари Харесай

Петел предава: Пророк №1 на България Божидар Караджов за 2018-та година: Има опасност от атентати у нас до април, предсрочни избори ще има през...


Пророк № 1 на България, както назовават Божидар Караджов, гостува в предаването " На кафе " по Нова тв през днешния ден. Водещата Гала сподели записи от предходната година с думи на ясновидеца, след което бяха излъчени фрагменти от новините през 2017-та, съвпадащи 1:1 с предсказанията му. 

Караджов е попаднал измежду 10-те най-хубави пророци на света, за които е сниман филм в Русия, описа самият той. Заедно с него са се снимали Върховният шаман на Сибир, на Мексико, на Индонезия, на Черкезия и други Задавали са им идентични въпроси и прогнозите били съвсем идентични, показа ясновидецът в " На кафе ".

Ето и прогнозата на Караджов за актуалната 2018-та година за значимите събития по света и у нас:

" Европредседателството ще бъде сполучливо на България. Страната ни ще е сериозен балансьор на Балканите както и за стабилизирането на връзките сред Турция, Германия и Евросъюза. Няма да има негативи за нашата страна. Тази година не влизаме в Еврозоната, а след 3 години. Но през 2019-та влизаме в Шенген. Важна отрицателна роля играе още Холандия по отношение на нашата страна. В интернационален проект България ще бъде постоянна. 

8 % ще бъде растежът на туризма в България през тази година. Втори въжен превоз на Банско ще има. Икономиката ни ще живне с 3 %. 

Голям скандал ще има с " Булгартабак ". Пореден. Свързан със съществени стачки. Но страната ще се намеси. Един от мобилните оператори ще смени за следващ път собствеността си, което не е добре за нашата страна. 

Безработицата обаче ще стигне до рекордно ниски равнища през тази година. Тя ще бъде 4,8%. 

Отчетохме добра година в селското стопанство, само че тази година спадът ще бъде 5%.

Има значим миг с раждаемостта. Миналата година беше сериозна, само че в този момент ще се увеличи с 4% по отношение на мината година. Българите обаче ще не престават да напущат страната, което значи, че салдото е 4% срив. Едва слез 3 години можем да чакаме някакъв баланс. 

Предсрочни избори ще има през 2019-та. Стабилността на държавното управление ще бъде до юли. След това стартира разединение. Първо ще е обвързвано с отдръпването на Марешки, по-късно спорове в партията на патриотите, обвързвано с Каракачанов и Симеонов. Двама министри ще бъдат заменени и един самичък ще се отдръпна. 

Президентът Радев ще продължи да бъде с най-голям рейтинг. Ще продължи да бъде добър балансьор. Поне 3 налагания на несъгласие ще има през тази година. В партията на Българска социалистическа партия - никакви промени. Госпожа Нинова си остава ръководител на столетницата. 

Движение за права и свободи резервира статуквото. Слави Трифонов ще даде началото на нова политическа групировка. 

Путин печели изборите в Русия и ще посети България през тази година. 

Проектът " Южен поток " ще го има. Ще се запазят самите параметри. Ще има гадопроводи през Варна и на юг. 

Тръмп се оказва сполучлив в самата страна президент, само че в интернационален проект ще изпадне в изолираност. Не е изнемощял разновидността за атентат против него до 3 години. Не споделям, че ще бъде погубен. 

У нас още: 

Наводнения, свързани с реки и язовири ще има в Пещера, Раднево, Самоков и Кържали. Пажари - Благоевград, Петрич и Смолян. Наводненията могат да бъдат предотвратени, само че са свързани с човешки неточности. В региона на Карнобат и Казанлък има действителна заплаха от влакови произшествия. 7% ще намалее броят на жертвите на пътя. Знакови убийства ще има, битова престъпност ще бележи растеж. Земетресения се чакат в Северозападна България в региона на Свищов. У нас няма да са доста сероизни, само че към нас - Сърбия, Румъния и Гърция ще ги люлее. Италия също. 

До април съществува заплахата от тероризъм при нас. Не го кавам инцидентно, вземат се сега ограничения. Атентати ще има в Холандия, Германия, Англия и Русия - Санкт Петербург. Глобалното стопляне ще покоси Щатите доста огромно, от цунами ще пострадат Индонезия и Мексиканският залив. Няма да има война със Северна Корея. В Украйна също. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР