ПророчествоКлючовата дума за родените в периода 19–25 декември епророчество. Това

...
ПророчествоКлючовата дума за родените в периода 19–25 декември епророчество. Това
Коментари Харесай

Какво казва за теб седмицата, в която си роден: Между Стрелец и Козирог


Пророчество

Ключовата дума за родените в интервала 19–25 декември е знамение . Това време подхожда на интервала от 63 години от човешкия живот и на настъпването на зимата в северното полукълбо. На 21 декември настава зимното слънцестоене, когато имаме най-дългата нощ и най-краткия ден през годината.

По това време настава старостта и човек всекидневно се отдръпва от дейна активност или най-малко последователно я понижава. Въпреки това неговата роля в нравствен проект може да нарасне доста, като наставник и ентусиазъм за другите . Усещането за смъртност и физическата накърнимост може да укрепят духовните разбирания, да изградят едно по-реалистично отношение и в последна сметка безстрашност към живота.

Хората, родени в този граничен интервал , освен имат нюх за бъдещето, само че и ефективно присъединяване в неговото образуване . Бъдещето постоянно им принадлежи, тъй като те старателно се приготвят за него. Те имат гений да предизвикват планове и да задвижват нещата в учудващо къси периоди . Нямат никакъв толеранс към хора, които им пречат, и не престават устремно напред сами.

Тук несъгласието се крие в конфликта сред огнената, импулсивна страна на Стрелеца с бавния и прозорлив натурализъм на Козирога . На тези хора най-често им липсва лекотата на въздуха и чувствителността на водата.

Това са дълбоки, тежки хора, които осъзнават силата на тишината . Често я употребяват като продължение на личността си. Трябва да внимават по този метод да не отхвърлен най-близките си хора.

Препоръки

Научете се да балансирате своя интензитет . Ако се научите да се разбирате по-добре, по-малко ще бъдете ръководени от настроенията си. Работете върху възстановяване на взаимоотношенията и завързвайте другарства. Не се самоизолирайте. Дайте превес на топлата и любящата си страна и отворете сърцето си.

По " The Secret Language of Birthdays ", Gary Goldschneider, Joost Elffers  

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР