Пророчествата на Нострадамус вълнуват хората от много години, но сега

...
Пророчествата на Нострадамус вълнуват хората от много години, но сега
Коментари Харесай

Нострадамус със страшни предсказания: Хората умират от зло!

Пророчествата на Нострадамус вълнуват хората от доста години, само че в този момент те още веднъж са в светлината на прожектора, откакто се оказва, че великият предсказател е предсказал огромна източноевропейската рецесия, която ще бъде последвана от нова международна война, написа в. " Сън “, представен от БГНЕС.

Оказва се, че астрологът Нострадамус вярно е предсказал украинския спор, след който обаче предсказва начало на Трета международна война през 2023 година

Французинът, чиито предсказания се сбъдват още от XVI в., счита, че актуалната рецесия в Източна Европа може да докара до " огромна война ". Някои от пророчествата му могат да се поясняват като предсказания за експлоадирането на Трета международна война. Нострадамус написа: " Седем месеца огромна война, хората умират от зло. Руан и Евре няма да паднат пред краля ".

Много почитатели на Нострадамус считат, че това знамение може да се отнася до експлоадирането на световен спор, който ще бъде разследване от украинската рецесия. Но споменаването на френския Руан, който се намира на над 100 км от Кале, наподобява демонстрира, че някои територии няма да бъдат наранени.

Нострадамус написа още: " Божествен огън ще падне върху кралска постройка ". Мнозина поясняват този откъс като " края на времената " и начало на нов международен ред. Такава доктрина се появява въз основата на редица пророчества на французина, в това число по кое време, къде и по какъв начин може да настъпи трагичен завършек на света. Така съгласно тълкуванията Нострадамус е предсказал война още през 2022 година Вярно е, че съгласно прогнозите му тя би трябвало да засегне директно Париж. Редовете, отнасящи се до него, гласят: " Навсякъде към огромния град бойци ще се разположат в полетата и покрайнините ".

Астрологът умира преди повече от 450 години, само че пророчествата му не престават да удивляват доста правилни почитатели. Според анализаторите повече от 70% от неговите 6338 пророчества към този момент са се сбъднали. Най-важните от тях са: идването на власт на Адолф Хитлер, експлоадирането на Втората международна война, терористичните офанзиви от 11 септември 2001 година, Френската гражданска война и създаването на атомната бомба.

Според неговите почитатели Нострадамус е предсказал и началото на пандемията от ковид.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР