Пророчествата на Нострадамус са предвидили много важни световни събития. Гадателят

...
Пророчествата на Нострадамус са предвидили много важни световни събития. Гадателят
Коментари Харесай

Не е за вярване! Вижте пророчествата Нострадамус за 2022 г. и ще останете смаяни

 Пророчествата на Нострадамус са планували доста значими международни събития. Гадателят твърди, че корените на предсказанията, които разгласява, се основават на сериозна астрология, която той изяснява, че е астрологията на преценката или оценка на цената на събитието. Той учи астрология дружно с разнообразни окултни науки и ги комбинира, с цел да направи своите прогнози.

Пророчествата на Нострадамус са изразени в стихове, наречени катрени. Много от неговите прогнози, като идването на власт на Адолф Хитлер и Втората международна война, се оказват правилни. Приживе Нострадамус е написал 6338 пророчества, стотици от които към този момент са се трансформирали в действителни събития. Предсказанията му обгръщат интервал, стигащ чак до 3797 година. Тайната на неговите предсказания обаче не е известна, макар че експерти от целия свят са усвоили техниката да ги дешифрират, с помощта на което те доближават до човечеството на понятен език. Катрените на Нострадамус не престават да шокират света, макар че са написани преди съвсем пет века.

Пророчествата му за идната 2022 година към този момент се популяризира по цялото земно кълбо.

Първото от тях е, че щатският $ ще се срине. Според прогнозите на Нострадамус през 2022 година инфлацията ще излезе отвън надзор и щатският $ ще се срине, а златото, среброто и биткойните ще се смятат за активи, в които си коства да инвестирате повече пари. Великият вещател пророкува още опит за нападение над съветския държавен глава. Владимир Путин е претърпял най-малко пет опита за ликвидиране в дългогодишното си водачество. Според думите на Нострадамус той щял да бъде нападнат, до момента в който плава в намерено море.

В заветите му написа още, че голям вихър ще аргументи пожари, суши и наводнения във Франция и в доста елементи на света. Ще настъпи сериозен апетит в международен мащаб. В стиховете си пророкът астролог заговаря и за изкуствения разсъдък, който ще нападна човешката раса. Технологиите толкоз ще еволюират, че персоналният компютър на човек ще може да симулира мозъчната мощ колкото на малко село. Компютрите с човешки интерфейс с изкуствен интелект ще се разсънят и ще възприемат своите основатели и консуматори за интелектуално по-ниски същества. Роботите ще унищожат човечеството. Нострадамус планува още едно апокалиптично събитие. Близо до остров Менорка в Средиземноморието небето ще избухне в огромна детонация, която ще се популяризира в атмосферата, по време на тестване с нуклеарна бойна глава или ракета.

Друг стих на Нострадамус за 2022 година гласи, че астероиден дъжд ще сполети планетата. Ако задоволително огромна канара попадне в океана, това може да аргументи великански приливни талази, които ще обхванат сушата и ще причинят огромни опустошения. Според пророка ще има опасност и от нуклеарна бомба, която ще избухне волно или не и ще провокира климатични промени, както и промени в позицията на Земята. Най-страховито от всички е пророчеството му за 3 дни безспорна мрачевина през 2022 година Според него тези 72 часа мрак ще предшестват мир, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР