Пропускането на последните два големи международни форума е било трудно

...
Пропускането на последните два големи международни форума е било трудно
Коментари Харесай

Вайналдум: Холандия е отново на правилния път

Пропускането на последните два огромни интернационалните форума е било мъчно за преглъщане от Холандия, само че Жоржиньо Вайналдум е на мнение, че отборът е направил основна стъпка за класирането си на Евро 2020 след триумфа при гостуването на Беларус в неделя.

Двата гола на полузащитника на Ливърпул за успеха с 2:1 в Минск остави „ лалетата “ на върха в група С с равни точки с Германия и на три пред Северна Ирландия, който бе надвит от възпитаниците на Роналд Куман в четвъртък в Ротердам.

Минималният триумф над Беларус значи, че Холандия се нуждае от тъждество в идната си подготовка в Белфаст на 16 ноември, с цел да си подсигурява присъединяване на Евро 2020.

„ Беше доста мъчително да последното Световно състезание и Европейското преди този момент “, сподели той по отношение на холандското неявяване в Русия предходната година и на Евро 2016 във Франция.

„ Когато почивахме предишните лета, непрекъснато си мислех по какъв начин би трябвало да сме на тези шампионати. Точно поради това тази победа е толкоз сладка. Тя не ни подсигурява класиране, само че това е основна стъпка към класирането ни на Евро 2020 “, добави той пред публицисти.

Вайналдум бе на 23, когато игра на Световното в Бразилия и подчертава върху значимостта Холандия да изпита какво е да играеш на огромна интернационална сцена още веднъж. „ Да участваш на подобен шампионат е от голямо значение за развиването на всеки състезател. Знам какъв брой наслаждение може да донесе конкуренция от сходен диаметър. Трябва да го усетим още веднъж. Но първо би трябвало да си осигурим на 100% класиране. Всички знаем, че може да се случат странни неща във футбола. Ако останем съсредоточени в Северна Ирландия, нещата ще се получат “, приключи той. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР