Проповядващите върховното превъзходство на бялата раса представляват най-смъртоносната терористична заплаха

...
Проповядващите върховното превъзходство на бялата раса представляват най-смъртоносната терористична заплаха
Коментари Харесай

Байдън: Белите расисти са най-голямата терористична заплаха за САЩ

Проповядващите висшото предимство на бялата раса съставляват най-смъртоносната терористична опасност в Съединените щати. Това сподели на протест във Вашингтон, съобщи Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.

" Вътрешният тероризъм на белите расисти е най-смъртоносната терористична опасност в нашата татковина. За тази цел нашата администрация подхваща първите всеобхватни старания за битка със опасността, подбудена от вътрешния тероризъм, в това число придвижването за предимство на бялата раса. Ние вършим това, като подхващаме дейности за понижаване на равнището на радикализъм в интернет и битката против вербуването за осъществяване на актове на принуждение. Разрушаваме и мрежи, които подбуждат към принуждение и вътрешен тероризъм. Не можем и не би трябвало да приютяваме омразата ", сподели американският президент.
 Лицата и силите зад Байдън. Кой в действителност ръководи Америка? Лицата и силите зад Байдън. Кой в действителност ръководи Америка?
Джо Байдън остава един от най-непопулярните президенти в историята на Съединени американски щати. Неговата политика не среща схващане, а всяка неточност или про...

По-рано Байдън разпореди на администрацията си да ускори битката против вътрешния екстремизъм, да извърши цялостна оценка на рисковете от него по отношение на протестите, които се разиграха в Конгреса на Съединени американски щати на 6 януари.

Министърът на правораздаването и основен прокурор Мерик Гарланд съобщи, че американските управляващи са направили към 650 ареста от началото на следствието на вълненията в Капитолия. На 6 януари поддръжници на републиканеца Доналд Тръмп, който тогава беше президент на Съединените щати, нахлуха в постройката на Конгреса, с цел да попречат на одобряването на резултатите от президентските избори в страната през ноември 2020 година, извоювани от демократа Джо Байдън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР