Пропалестинските активисти останаха привидно онемели, след като д-р Фил доведе

...
Пропалестинските активисти останаха привидно онемели, след като д-р Фил доведе
Коментари Харесай

Дезертьорът от Хамас казва на пропалестинските активисти, че мястото им е в „убежище за психично болни“ в брутален дебат

Пропалестинските деятели останаха видимо онемели, откакто доктор Фил докара някогашен член на Хамас в шоуто си разбийте техните причини.

Един студент се опита да упрекна някогашния член на Хамас, който в началото е родом от Рамала, в разпространяване на „ колониална изразителност “.

„ Д-р Фил Праймтайм “ предложения палестинец деятели — Салма и Зейнаб от Мичиганския университет — с цел да обсъдят проблемите с Мосаб Хасан Юсеф, някогашен палестински войник, който дезертира в Израел през 1997 година Юсеф, синът на съоснователя на Хамас Шейх Хасан Юсеф, е работил като сътрудник под прикритие за разследващото крило на еврейската страна Шин Бет.

„ Много е разочароващо да видиш американците да поддържат Хамас и да си мислят, че Хамас е ужасно нещо, до момента в който Хамас не почита нито един от тези почитатели, до момента в който тези почитатели не знаят, че Хамас ще ги изтезава и избива без благосклонност. Те не знаят, че Хамас е черна дупка ", сподели Юсеф в епизод на " Dr Phil Primetime "...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР