Пропагандирайки новите си здравни услуги, австралийските власти са започнали масово

...
Пропагандирайки новите си здравни услуги, австралийските власти са започнали масово
Коментари Харесай

В Австралия е започнало чипиране на хора за масов контрол

Пропагандирайки новите си здравни услуги, австралийските управляващи са почнали всеобщо да вграждат микрочипове измежду популацията. На сходна процедура ще бъдат подложени и множеството американци през идната 2017 година.

През CBS източници споделят, че още 2010 година Австралия е стартирала проект, с който чипирането на хора да стане всеобща процедура и през 2016 година проектът към този момент е действителност.

Вграждането на чипове е показано като част от здравните промени и посредством тях се постанова концепцията, че посредством чипове популацията ще се усеща по-сигурно за своята сигурност.

Медиите в страната също се включват в пропагандата, като споделят, че австралийците ще са първите, които се възползват от новата технология, написа Ново знание.

Макар че звучи като част от сюжет за научнофантастичен филм, едно от най-популярните версии за всеобщото чипиране е, че то цели основаването на суперхора, които да употребяват информацията на напълно ново равнище.

Шанти Корпорал от Сидни, която е част от този план, споделя, че не един, а два чипа се вграждат в кожата. След процедурата дамата можела да влиза в колата и офиса си, без да употребява ключове.

 В Австралия е почнало чипиране на хора за всеобщ надзор

Австралийката счита, че с напредването на плана хората ще могат да употребяват кредитните си карти, без да се постанова да посещават банкомата. Това ще изпрати ПИН кодовете в историята.

Микрочиповете са с величина на оризово зърно и ще могат да се употребяват за предаване на информация сред хората. Те ще съхраняват и данни, тъй че към този момент да не са ни нужни досиета.

Иновативната технология ще трансформира хората в живи компютри и ще отстрани потребността от техника.

Чиповете обаче могат да имат и противоположна страна, като сюжетите от филмите Матрицата, Терминатор и Специален отчет може да станат част от действителността. Предполага се, че с чипирането популацията ще се управлява по-лесно, а е допустима и всеобща внушаемост.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР