Пропаганда хибридна кампания тръгна срещу българския бизнес случилото се разрушената

...
Пропаганда хибридна кампания тръгна срещу българския бизнес случилото се разрушената
Коментари Харесай

Министърът по туризма: Пропаганда хибридна кампания тръгна срещу българския бизнес

„ Пропаганда хибридна акция потегли против българския бизнес случилото се разрушената язовирна стена в Украйна. Морето ни е чисто и ние би трябвало да защитим България като дестинация. “ Това увери в ефира на bTV министърът на туризма Зaрица Динкова.

По думите ѝ още като стъпва в служба са взети ограничения да се отбрани бранша. Тя изясни, че има добър сезон.

„ България би трябвало да бъде рекламирана на първо място по съвременен и ефикасен метод и това ще е едно от нещата, на които аз извънредно доста ще държа. Вече съм го комуникирала. Планирам посещаване в Германия заради значимостта на този пазар за България. Наблюдаваме прочут спад точно при туристите от там. Знам за тази проблем и идната седмица имам среща и с комерсиалния представител там. Имаме хрумвания и ги създаваме. Смятам, че ще е извънредно значимо този проблем да се адресира и на политическо, и на бизнес равнище “, изясни Динкова.

Голяма част от българите остават да почиват в България, а гръцки туристи идват навътре в страната ни. Министерството на туризма създава две политики за развиване на фрагментите в туризма, стана ясно от коментара на отрасловия министър.

Според Зарица Динкова би трябвало да се подвигат приходите в сектора.

Министърът на туризма разяснява, че не чака да бъде повдигната тематиката по отношение на изключването на Несебър от Списъка на международното културно завещание на ЮНЕСКО. Динкова добави, че са взети всички ограничения.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР