Пропаднал участък затруднява движението по пътя между Габрово и връх

...
Пропаднал участък затруднява движението по пътя между Габрово и връх
Коментари Харесай

Пропаднал участък затруднява движението по пътя между Габрово и връх Шипка

Пропаднал сектор затруднява придвижването по пътя сред Габрово и връх Шипка при км 164+150. На мястото е сложена нужната сигнализация, а укрепването ще продължи до края на септември, оповестиха от Областно пътно ръководство, представени от " Фокус ".

Времето в района е най-вече ясно и слънчево . Настилките са сухи, а трафикът - претрупан. Нови въведени ограничавания няма . За миналото денонощие не са регистрирани и тежки произшествия.



Пропаднал сектор затруднява придвижването сред селата Селище и Стоките.
Нека водачите карат деликатно в правата при км 11+675. Мястото е обезопасено и сигнализирано, а укрепването ще продължи до 30 септември. Ограничено е придвижването на коли с широчина над 3.3 метра по пътя сред селата Кормянско и Малък Вършец.

Причината е ограничен сектор при моста над река Крапец. На мястото е сложена нужната сигнализация. Реконструкцията на пътя, ще продължи до края на месеца.

Обходният маршрут е по път III- 401 Граница Ловеч - Кормянско-Малки Вършец за ППС над 3,30 м, при км 46+800 по общински път до III - 403 в село Малки Вършец.-->

В едната лента се реализира придвижването в сектор от пътя сред Дряново и Габрово. При км 145+256 се прави реорганизация на кръстовището и от Областно пътно ръководство поучават водачите да карат с нараснало внимание в свободната лена.

На мястото,  е основана краткотрайна организация на придвижване и трафика се контролира със знаци.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР