Прониква и в трудно достъпните места - под дивана, леглото

...
Прониква и в трудно достъпните места - под дивана, леглото
Коментари Харесай

Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner – умна прахосмукачка

Прониква и в мъчно наличните места - под дивана, леглото или мебелите

Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner почиства пода бързо и интелигентно

Когато приказваме за роботизирани прахосмукачки, на фокус са техните интелигентни функционалности. Нали точно тези уреди са призвани да ни анулират в рутинните домашни задължения като ръчното разчистване на жилището.

Вакуумната прахосмукачка-робот Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner е проектирана точно с концепцията да бъде образован и независим чистач, който разтоварва оптимално от тази работа своите стопани. Уредът се предлага сега на привлекателна цена от 299,99 евро в световния онлайн магазин Cafago, с доставка от склад в Германия.

Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner разполага с умни системи за навигация

Този роботизиран апарат е скъп асистент, който отстранява педантично праха и мръсотията от пода и поддържа жилището чисто без особени старания. С височина от единствено 3,7 инча, прахосмукачката на Xiaomi е задоволително тънка, с цел да доближи и до най-трудно наличните места под дивана, леглото или мебелите.

Максималната всмукателна мощ на Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner е 2100Pa, с помощта на което уредът си прави работата, за която е предопределен,лесно и бързо. В него са заложени три режима за разчистване, съгласно другите потребности – изсъхнало разчистване, измиване и композиция от двата (сухо и мокро).

Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner преодолява с лекост трудности от 2 см

За оптимално улеснение, този високотехнологичен апарат се доставя с контейнер 2-в-1 (300 мл за прахуляк и 200 мл за вода), както и с два мопа. Интелигентният електрически контейнер за вода с 3 настройки на количеството защищава пода от накисване.

Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner употребява LDS лазерна навигационна система за по-бързо сканиране на помещението и тъкмо картиране. По време на почистването 12 многопосочни прецизни датчика оказват помощ за оценка на околната среда и отбягване на трудности. Преодоляването на трудности с височина до 2 см не е никакъв проблем за прахосмукачката.

Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner може да се ръководи отдалечено с мобилно приложение

Нещо повече, технологията за интелигентно, динамично обмисляне на пътя понижава вероятността за неведнъж разчистване на едни и същи площи и по този начин пести сила на батерията, която е с потенциал 3200 мАч. Прахосмукачката и съпроводена от зарядна станция с инфрачервен датчик и е способна да се презареди автоматизирано.

Големи благоприятни условия дава и мобилното приложение, с което можете отдалечено, от смарт телефона, да управлявате Xiaomi Pro Vacuum Cleaner безжично през Wi-Fi, в това число да планирате разчистване, да картографирате в действително време, да почиствате зони и съответно място, даже да задавате виртуални стени за зони, които не желаете да бъдат почиствани.

Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner е способна да почиства под кревати и дивани

Прахосмукачката е проектирана за елементарно обслужване – можете да я разглобите без никакви старания, с цел да замените елементи. Освен това е много лека и компактна – тежи единствено 3,6 кг и има размери 152х74,6х99,5 мм, тъй че няма да е проблем да я пренасяте където желаете.

Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner е налична в два цвята – черен и бял (опция). Доставя се с инсталирани кутия за прахуляк, почистваща четка и валяк. Наборът от аксесоари включва 2-в-1 контейнер, две четки, док за зареждане, един моп стент и два мопа. Ще намерите в комплекта и указания за употреба.

Роботизираната прахосмукачка на Xiaomi е налична в два цвята – черен и бял

Купи: Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner за 299,99 евро с безвъзмездна доставка от Германия
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР